Selecteer een pagina

De Villa

 Ontdek waar jij je vakantie kan doorbrengen!

De villa.

Woonkamer

De woonkamer van de villa kent een eettafel, bank, verschillende stoelen en genoeg ruimte om heerlijk te relaxen na een gezellige dag op het eiland. Een mooie plek om je dag te beginnen en te eindigen. 

Badkamer

De villa kent twee badkamers. Aan beide slaapkamers is een badkamer verbonden; ideaal voor 2 stelletjes. Daarnaast zijn de badkamers erg ruim met elk een douche, wc, wasbak, spiegel en opslagcapaciteit voor uw toiletartikelen.  

Slaapkamer 2

Slaapkamer 2 kent twee éénpersoonsbedden. Daarnaast is er in deze slaapkamer een grote klerenkast aanwezig waar je genoeg ruimte hebt voor de kleren van twee personen. Voor stelletjes is het natuurlijk mogelijk om de bedden aan elkaar te schuiven. Daarnaast is er een airco aanwezig in de slaapkamer voor een goede nachtrust. 

Gym

Het park waar de villa is gelokaliseerd heeft een kleine sportschool om toch nog een beetje sportief bezig te kunnen gaan op je vakantie in het Caribisch Gebied. 

Ingang

Het park is omringd met hekken. Mensen die niet op het park horen, komen dus ook niet op het park. Als je arriveert ontvang je een pasje welke als sleutel functioneert. Door middel van sensoren wordt je herkent, waarna de hekken van het park open gaan. Wanneer u het park op rijdt, sluiten de hekken weer. 

Keuken

De keuken van de villa bevat een grote koelkast (inclusief vriezer), een vaatwasser en een groot aanrecht met genoeg opslagcapaciteit voor uw etenswaren. Ook is er kookgerei, borden, bestek, pannen, glazen en schaaltjes aanwezig.

Slaapkamer 1

Slaapkamer 1 kent een tweepersoonsbed en een grote klerenkast waar je genoeg ruimte hebt voor de kleren van twee personen. Daarnaast is er een airco aanwezig in de slaapkamer voor een goede nachtrust. 

Terras

Naast de binnenruimtes van de villa, heeft de villa ook een mooi terras waar je lekker kunt relaxen in de hangmat of op de loungebank. Een mooie plek om je ontbijt te eten in de ochtendzon of lekkere wijntjes te drinken wanneer de zon onder is gegaan. 

Zwembad

Het zwembad op de foto’s is een openbaar zwembad voor alle  parkbewoners. Het huisje op deze foto is niet de villa van de website. Echter is het één minuut lopen naar dit zwembad. In dit heerlijke zwembad kan je elk moment een frisse duik nemen. Zo hoef je het park niet te verlaten om te genieten van Caribisch water. 

Parkeren

Op het park zijn ook parkeerplekken aanwezig. De parkeerplekken zijn dus op een veilige plek waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw huurauto op de momenten dat u slaapt. De parkeerplekken zijn op 1 minuut loopafstand van het huisje. 

Faciliteiten

De villa beschikt over diverse faciliteiten

Toiletpapier

TV (incl. Mediabox met o.a. Netflix)

Wasmachine

Wifi

Parkeerplek voor uw huurauto

Alles wat je nodig hebt

De villa heeft alles wat je nodig hebt voor je droomvakantie!

Z

5 minuten rijafstand naar Jan Thiel

Z

Supermarkt op loopafstand

Z

Zwembad op het park

Z

Transport naar het park en naar het vliegveld

Locatie

Klaar voor jouw droomvakantie?

Chillen op de Antillen!

© 2016 Caribbean Villa  Ltd.

Caribbean Villa

Meer Info

Over Curacao 

FAQ

Sitemap

Voorwaarden